Fedezd fel, hogyan segít online marketing ügynökségünk a márkaépítésben, digitális stratégiákban és bevételnövelésben! Kattints és tudj meg többet!

Az online marketing ügynökség szerepe a digitális világban

Az online marketing ügynökség ma már szinte nélkülözhetetlen eszköz a vállalkozások számára. Ahogy egyre több cég lép be az online térbe, úgy nő az igény a professzionális digitális marketing szolgáltatásokra. A Kanga Design egy ilyen online marketing ügynökség, ahol minden szükséges szolgáltatást egy helyen megtalálhatunk a hatékony márkaépítéshez és marketinghez.

Miért válasszunk online marketing ügynökséget?

Egy jó online marketing ügynökség számos előnnyel jár. Először is, egy szakértő csapat dolgozik azon, hogy a legfrissebb trendeket és technológiákat alkalmazva növelje a vállalkozásunk online jelenlétét. A Kanga Design ügynökségnél például a keresőoptimalizálás (SEO), a Google Ads kampánykezelés, a közösségi média menedzsment, valamint a tartalommarketing is elérhető.

Másodszor, az online marketing ügynökségek adatvezérelt megközelítést alkalmaznak. Ez azt jelenti, hogy a kampányokat folyamatosan elemezzük és finomítjuk, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el. Az ügynökség szakértői tudják, hogyan használják a Google Analytics és más eszközöket a kampányok teljesítményének nyomon követésére és optimalizálására.

Szolgáltatások egy kézből

Fontos, hogy egy online marketing ügynökség képes legyen teljes körű szolgáltatásokat nyújtani. A Kanga Design például nemcsak weboldal készítéssel foglalkozik, hanem a SEO szövegírástól kezdve a prémium linképítésig minden szükséges területet lefed. Így a vállalkozásoknak nem kell különböző cégekkel szerződniük az egyes marketing feladatokra.

A Kanga Design csapata WordPress alapú weboldalakat fejleszt, amelyek már a készítésük során figyelembe veszik a SEO szempontokat. Ez biztosítja, hogy az új weboldalak rögtön jól teljesítsenek a keresőmotorok találati listáján.

Márkaépítés és SEO

A márkaépítés hosszú távú cél egy vállalkozás számára. Ebben az online marketing ügynökségnél, mint a Kanga Design, a keresőoptimalizálásra helyezik a hangsúlyt. Az inbound marketing segítségével a cégek igyekeznek kiszolgálni a már meglévő igényeket, olyan tartalmakat készítve, amelyek relevánsak a célközönség számára.

Az outbound marketing ezzel szemben sokkal költségesebb lehet, hiszen TV és rádió reklámokat, óriásplakátokat igényel. Az online marketing ügynökségek, mint például a Kanga Design, az inbound módszerekre specializálódtak, és SEO segítségével érik el, hogy a vállalkozások minőségi tartalmakkal lépjenek a célközönség elé.

Digitális marketing konzultáció

Az online marketing ügynökségek szolgáltatásai közé tartozik a marketing tanácsadás is. A Kanga Design professzionális tanácsadói segítenek megtervezni a legmegfelelőbb marketing stratégiát, hogy minden egyes kampány a cég céljait szolgálja és lehető legtöbb értéket hozza létre.

A marketing tanácsadás során a szakértők áttekintik a vállalkozás jelenlegi marketing tevékenységeit, és javaslatokat tesznek azok optimalizálására. Legyen szó webfejlesztésről, keresőoptimalizálásról vagy közösségi média menedzsmentről, az online marketing ügynökség minden területen támogatást nyújt.

Linképítés árak 2024: Mit várhatsz el és mennyibe kerül?

A keresőoptimalizálásban (SEO) nélkülözhetetlen szerepet játszik a linképítés. Azok számára, akik komolyan veszik a digitális marketinget, elengedhetetlen, hogy tisztában legyenek a linképítés árakkal és azok hatásaival. Ez a cikk részletesen bemutatja, mit jelent a linképítés, valamint hogy milyen költségekkel jár a szolgáltatás igénybevétele 2024-ben.

Miért fontos a linképítés?

A linképítés a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme. A Google algoritmusa nagy hangsúlyt fektet az oldaladra mutató linkek számára és minőségére. Ha minőségi linkekkel rendelkező weboldalak hivatkoznak rád, az növeli az oldalad hitelességét és előrébb kerülhetsz a kereső találati listáján. Ez végső soron több látogatót és potenciális ügyfelet jelenthet. Ennek ismeretében már érthető, miért is foglalkoznak olyan sokan a linképítés árakkal.

Hogyan határozzák meg a linképítés árakat?

A linképítés árak meghatározása során több szempontot vesznek figyelembe. Ide tartozik a linket elhelyező oldal Domain Authority (DA) értéke, a linkek száma és a tartalom minősége.

  • Domain Authority (DA): A magas DA értékű oldalakról származó linkek erősebb hatással vannak az oldalad rangsorára. Például egy DA30+ értékű oldalra való linkelés természetesen drágább lesz, mint egy alacsonyabb értékű oldalra.
  • Linkek száma és minősége: Nem mindegy, hogy mennyi és milyen minőségű linket szeretnél elhelyezni. Minőségi linképítés során a kulcsszavakra és a releváns tartalmakra is figyelnek.
  • Tartalom: A linképítés nem csupán linkek elhelyezését jelenti. A SEO szakemberek prémium minőségű PR cikkeket írnak, amelyekben natívan elhelyezik a kért linkeket. Ezen cikkek írása és publikálása szintén befolyásolja a linképítés árakat.

Linképítés árak a Kanga Design szolgáltatásainál

A Kanga Design konkrét árakkal dolgozik a linképítési szolgáltatások terén. Például 3000 karakter hosszú PR cikkeket írnak, és ezekben helyezik el a kulcsszavakat. A linképítés árak a következőképpen alakulnak:

  • DA10-19: 25 Euró
  • DA20-29: 39 Euró
  • DA30+: 69 Euró

Ezek az árak nettó összegek, amelyekre rájön még a 27% ÁFA. A számlázást forintban vagy euróban is elvégezhetik, attól függően, hogy melyik a kényelmesebb az ügyfél számára.

Havidíjas linképítési csomagok

A folyamatos linképítés még hatékonyabb lehet, hiszen a rendszeres linkelés elősegíti a stabil és hosszútávú eredmények elérését. Az alábbiakban bemutatjuk a Kanga Design havi linképítési csomagjait:

  • Induló linkcsomag: Havonta 10 db prémium cikk megírása és kihelyezése 10-19 DA értékű blogoldalakra – 200 Euró/hó
  • Optimum linkcsomag: Havonta 15 db prémium cikk megírása és kihelyezése 10-19 DA értékű blogoldalakra – 300 Euró/hó
  • Prémium linkcsomag: Havonta 15-20 db prémium cikk megírása és kihelyezése 10-29 DA értékű blogoldalakra – 400 Euró/hó
  • Maximum linkcsomag: Havonta 15-20 db prémium cikk megírása és kihelyezése 10-29 DA értékű blogoldalakra és nagy forgalmú hírportálokra – 500 Euró/hó-tól