Szállítási díjak

Kézműves csokoládé bolt Budapesten. Budapest 1092, Ráday utca 56.

A jocsoki.hu online csokoládé webáruház az egész ország területén belül vállalja a csomagküldést MPL rendszeren keresztül, Budapesten belül a személyes átvételt és szállítást. 

A webáruházban található árak nem egyeznek meg a mintabolti árakkal. Csak és kizárólag online megrendelés esetén tudjuk biztosítani a webáruházban megjelenő árakat amit akár személyes átvétellel is kérhet.

Külön kérésre futárszolgálattal is tudunk terméket szállítani, ennek díjáról kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat. Akár 24 órán belül is szállítunk Budapesten belül, ha a rendelni kívánt termék boltban átvehető készleten van. 

Személyes átvétel: Budapest 1092, Ráday utca 56.

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-16:00

Szombaton - Vasárnap ZÁRVA

Szállítási díjaink:

  • Bruttó 20.000 Ft és alatti megrendelés esetén a házhozszállítás díja: 2000 Ft Budapest közigazgatási területén belül.

  • Budapesten közigazgatási területén kívül  1190 Ft a csomagküldés díja MPL futárszolgálattal küldve a csomagot, maximum 3 napos szállítási határidővel, munkanapokon.
  • Személyes átvétel Budapest Ráday utca 56-ben, a fentebb említett nyitvatartási időben. 

Elérhetőségünk: info@jocsoki.hu

Budapest 1092, Ráday utca 56.

Telefon: 06/30-419-39-62

*A futárszolgálatot végző szolgáltató által bekövetkezett késésekért üzletünk nem vállal garanciát. Minden futárszolgálat saját ÁSZF-el rendelkezik, a szállításokra ez az érvényes! Kérjük ügyeljen arra, hogy ünnepi időszakban a kiszállítási idő megnövekedhet így időben rendeljen.